S-ryhmä

S-ryhmä on siirtänyt jo yli tuhat kotimaista ja kansainvälistä verkkotunnusta Domainkeskuksen hallinnoitavaksi. Domainkeskus vastaa verkkotunnusten uusista rekisteröinneistä, uudistuksista sekä nimipalvelinasetusten muutoksista yksilöllisen sopimuksen mukaisesti.

“Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Domainkeskuksen kanssa. Palvelu on korkeatasoista ja toimivaa. Keskittämällä domainosoitteiden ja nimipalveluiden hallinnan Domainkeskukselle, olemme saaneet malliesimerkin keskittämisen hyödyistä sen sijaan, että palvelut olisivat hajallaan eri operaattoreilla. Liiketoiminnalle tärkeiden verkkotunnusten keskittämisellä suurien verkkotunnusmäärien hallinnointi on helppoa ja kustannustehokasta, eikä esimerkiksi huolta tärkeän verkkotunnuksen päättymisestä vahingossa ole.”

SOK:n vastaava palvelupäällikkö

“Domainkeskuksen tuottamat nimipalvelut ja webhotellit sekä SSL-sertifikaatit tarjoavat ALSOn jälleenmyyjille laajan valikoiman erilaisia webin palveluita jälleenmyytäväksi loppuasiakkailleen helposti, yksinkertaisesti ja muutamalla klikkauksella ALSO Cloud Marketplacen kautta kuukausiveloitteisella mallilla. Domainkeskus täydentää palveluportfoliotamme loistavasti”

Kai van Liere
Business Manager Software & Cloud ALSO Finland Oy

Also Cloud Marketplace

ALSO Cloud on paljon muutakin kuin automaattista pilvipalveluiden toimittamista. Se on markkinoiden kattavin verkkopohjainen työkalu pilvipalveluiden myymiseen, tukipalveluihin, raportointiin ja omatoimiseen hallintaan.

Visma Passeli

Kun ostat Passelilta pilvipalvelualustan, Domainkeskus vastaa Windows Server palvelinalustastasi.

“Halusimme tarjota Passeli-asiakkaille mahdollisuuden ulkoistaa palvelimensa, jotta ohjelmiston käyttö on mahdollista helposti Internetin yli eri toimipaikoista. Passelin asentaminen Domainkeskuksen palveluun avaa myös uusia käyttömahdollisuuksia eri päätelaitteilla esimerkiksi mobiilisti tabletilla. Löysimme suositusten kautta kotimaisen toimijan, jonka kanssa yhteistyö on toiminut loistavasti.

Kun Domainkeskus hoitaa asennukset ja laitteiston ylläpidon, voi asiakas keskittyä tärkeimpään eli oman liiketoimintansa pyörittämiseen. Olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta palvelun käyttöön siirtyneiltä asiakkailtamme.”

Mikko Rosengren

Visma Passelin asiakaspalvelupäällikkö