WEBHOSTING

Keskittämällä palvelut Domainkeskukselle pystyt hallinnoimaan kätevästi kaikkia asiakkaitasi yhdestä paikasta.

Plesk yksinkertaistaa sähköpostilaatikoiden, verkkotunnusten, tietokantojen ja kaiken muun yleisen isännöinnin hallinnan. Plesk on responsiivinen hallintaliittymä, joten työskentelet sen parissa myös kännykällä tai tabletilla. Hallinnoit kaikkia sivustoja, näet asiakkaidesi webhotellit tai päivität yrityksesi sivustot – kaikki kerralla kätevästi – yhdestä paikasta!

Plesk mahdollistaa vanhojen sivujen siirron, sähköpostien hallinnoinnin, sovellusten helpon asennuksen ja paljon muuta! Tutustu Pleskiin tästä.

Asiakkaamme suosittelee:kajahduslogo

Mainostoimisto Kajahdus päätti aloittaa yhteistyön Domainkeskuksen kanssa.

Lue lisää aiheesta tästä

PLESK WEB PRO

45kk
  • 30 Hotellia
  • 40 Gt levytilaa
  • 1 Gt muistia
  • 1 VCPU

PLESK WEB HOST

95kk
  • Rajattomasti hotelleja
  • 120 Gt levytilaa
  • 2 Gt muistia
  • 2 VCPU

DOMAIN MANAGER

Domain Managerimme avulla hoidat domain-portfolioiden hallinnointia helposti ja tehokkaasti. Pystyt hallinnoimaan satoja päätteitä yhdellä käyttäjätunnuksella. Palvelumme valtti on erityisesti helppokäyttöisyys, jonka avulla asiat pysyvät hanskassa. Tähän ominaisuuteen on luottanut asiakkaistamme mm. S-ryhmä jo usean vuoden ajan.

Lue S-ryhmän vastaavan palvelupäällikön suositukset täällä

DNS PRO

Nimipalvelimille tehtävät muutokset voit tehdä joko itse silloin kuin se parhaiten sinulle sopii, tai käyttämällä asiakastukeamme. Verkkotunnusten valtavakaan määrä ei ole ylläpidon kannalta ongelma, koska kaikkia palveluita hallitaan selkokielisen ja helppokäyttöisen paneelin kautta.

– Nimipalvelut ovat maantieteellisesti hajautettu, tietuemuutokset tapahtuvat nopeasti

– Ei määrärajoituksia, kaikki yleisimmät tietueluokat muokattavissa

KONESALI

Tiesithän, että meiltä löytyy myös oma Konesali?

Tarjoamme laitetilaa asiakkaidemme omille järjestelmille aina yhden unitin laitepaikasta useiden räkkipaikkojen kokonaisuuksiin. Hoidamme laitteiden ylläpidon, päivitykset ja valvonnan tarpeidenne mukaan.

Tutustu Konesaliin ja vertaile hintoja hintalaskurillamme täällä

Asiakkaamme suosittelee:

Passelilogo_ilman_varjoa

Visma Passeli halusi antaa asiakkailleen mahdollisuuden ulkoistaa palvelimensa, jotta ohjelmiston käyttö olisi helppoa eri toimipaikoista. Domainkeskuksen kautta avautuikin kokonaan uusia käyttömahdollisuuksia, mm. mobiilikäyttö. Lue lisää

INTEGRAATIOT

ALSO Cloud – on IT-jälleenmyyjien markkinapaikka pilvipalveluille, jossa voit koota, myydä ja hallita pilvipalveluita myymisestä laskutukseen yhden verkkopohjaisen käyttöliittymän kautta.
Domainkeskuksen automaattinen tilaus/toimitusjärjestelmä integroitiin ALSO Cloud Marketplaceen, josta ALSOn asiakkaat ja jälleenmyyjät saavat otettua Domainkeskuksen palveluita käyttöön white label-mallisena automaattisesti kellonajasta riippumatta.

Lue lisää tästä