Tuotatko digitaalisia palveluita tai sisältöä asiakkaillesi?

Huolehditko asiakkaittesi teknisistä hankinnoista ja internet-tarpeista?

Domainkeskuksen partnerina saat yksilöllistä ja osaavaa palvelua, sekä luotettavat ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan.

Tarjoamme: Hosting-ratkaisut, virtuaalipalvelimet, pilvipalvelut, domain- ja nimipalveluiden hallinnan
ja rekisteröinnit, laitepaikat konesalistamme.
Ota yhteyttä ja yllätyt luotettavista ja ketteristä ratkaisuistamme sekä partner-hinnoittelumme edullisuudesta.

Yhteistyömme mahdollistaa yrityksesi kasvun ilman pääomasijoituksia.

Jälleenmyynti

Voit tilata käyttöösi jälleenmyyjille kehittämämme webhotelli-ratkaisun, jossa käyttöösi avataan toimialue, jonne voit luoda asiakkaillesi omia webhotelleja, sinun määrittelemillä resursseilla. Valitse vain sinulle sopivimman kokoinen paketti kolmesta valmiista ratkaisustamme täältä! Mikäli tarvitset toimintaasi varten suuremman paketin, niin ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä pakettiin tarvitsemasi resurssit.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme? Etsimme Internet-sektorilla toimivia yrityksiä domain- ja hostingpalveluidemme jälleenmyyjäksi.

Jälleenmyyjinämme toimii mainostoimistoja, digimainostoimistoja ja ohjelmistotaloja, jotka haluavat tarjota asiakkailleen luotettavat domain-, hosting- ja sähköpostipalvelut ulkoistettuna.

Jälleenmyyjille tarjoamme muun muassa:

  • Valmiit tuotteet ja ratkaisut istutettuna brandiisi
  • Automatisoidut järjestelmät
  • Asiakassivun, jota kautta palveluiden ja domainien hallinta on helppoa
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Toimivan teknisen tuen ja asiakaspalvelun
  • Koulutuksen ja opastuksen
  • API-rajapinnan palveluiden hallinointiin

Hae jälleenmyyjäksemme sivun alaosassa sijaitsevalla lomakkeella

Räätälöidyt ratkaisut

Etsitkö jotain erityisempää ja haluat varmistaa, että saat tarvitsemasi palvelut tarjolle valikoimaasi? Kauttamme voit tilata käyttöösi vaikka oman virtuaalisen palvelimen, jolla ylläpidät halutessasi asiakkaidesi sivustoja. Lue listää tästä!

Me tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja, jotka on suunniteltu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Räätälöidyt ratkaisut ovat erittäin tärkeitä, koska ne tarjoavat juuri sellaiset palvelut ja toiminnot, joita yrityksesi tarvitsee saavuttaakseen tavoitteensa ja kasvaakseen.

Ymmärrämme, että jokaisella yrityksellä on erilaiset tarpeet ja haasteet, ja me haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka voivat auttaa parantamaan liiketoimintaasi ja tukemaan kasvua.

Olemme valmiita tekemään yhteistyötä kanssasi löytääksemme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun. Voimme tarjota henkilökohtaista neuvontaa ja tukea koko prosessin ajan. Meillä on kokemusta erilaisista aloista ja olemme aina valmiita oppimaan uutta.

Lisäksi, meillä on korkeatasoista teknologiaa ja ammattitaitoinen tiimi, joka voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja tukea sinua joka vaiheessa.

Ota meihin yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi. Löydämme yhdessä ratkaisun saadaksemme palvelumme saataville valikoimaasi!

Tutustu asiakaskokemuksiimme tästä!